Hoppa till sidans innehåll

Pengar, tröjor och jultider

2017-12-04 21:47
Det har försvunnit pengar från klubben. Detta var en av de frågor som diskuterades vid styrelsens senaste möte. Här kommer en kort sammanfattning av mötet.
  • Uppdaterad: 2017-12-04 21:47

Tvåtusen kronor saknades i kassan när Egons minne spelades i hallen. Ingen vet vart pengarna tagit vägen, eller hur de försvunnit ur kassaskrinet som förvarades i kiosken. Även efter Motalanatten saknas pengar, 450 kronor. Troligen handlar det om att något av de deltagande lagen inte betalat startavgiften. För att undvika liknande händelser ska följande göras:
1.   En ansvarig tar emot och bockar av anmälningsavgifter.
2.   Pengar ska förvaras i ett låsbart kassaskrin.
3.   Den ansvarige tar hem pengar över natten.

Detta var den tråkiga delen. Lite roligare är att vi ska få nya tröjor. Klubben ska fortsätta tävla i svart, och varje spelare med licens får en kortärmad tröja av klubben. Vill man ha en dyrare variant eller långärmat blir det till att betala ur egen kassa.

Snart är det jul.  Då är hallen stängd och öppnas inte igen förrän den 8 januari. Dessutom är hallen uthyrd följande datum: 
Fredag 15 december är personal från Skolgårda skola där.
Lördag 16 december är Gullbergs bygg i hallen.
Lördagarna 17 och 24 januari är det kaninhoppning.

Bengt Ydnäs och Åke Kullberg har talat med bostadsstiftelsen Platen om sponsoravtal för nästa år. Klubben ska inte längre vara med på Sommarklubben. I stället vill Platen ha vår hjälp på kvällsaktiviteter för alla åldrar, som Platens cupmästerskap i boule i Charlottenborg, Ekön, Väster och Centrum. Som vanligt ska klubben vara med på Platendagen som i år äger rum i Charlottenborg lördag 2 juni. Någon form av utmaning för deltagarna ska det bli. Kom gärna med tips.
För allt detta plus skyltarna i hallen betalar Platen 10 000 kronor.

Lite smått och gott

Klubben behöver köpa ny dator. Den gamla är trasig bortom räddning.
Klubben har fått några nya medlemmar, blan andra några från andra kluibbar. Samtidigt har några personer lämnat klubben, och vissa har ännu inte betalat medlemsavgift eller licens.
Att hyra hallen ska kosta 800 kronor plus 40 kronor per person. Klot ingår för den som behöver.
Årsmötet nästa år hålls tisdag 20 februari klockan 18 i hallen.

 

 

 

 

 
   
   
   
Skribent: Anders Olvegård
Epost: Adressen Gömd

 


 

Svensk Boule

Postadress:
Boule von Platen - Boule
Bengt Ydnäs, Mossgatan 24
59132 Motala

Kontakt:
Tel: 070-873 27 26
E-post: This is a mailto link

Se all info