Hoppa till sidans innehåll

De fick pris och applåder på årsmötet

28 FEB 2020 18:27
Här har ni ett starkt lag. Dessa sju fick priser av olika slag vid klubbens årsmöte. Och naturligtvis applåder av det tjog medlemmar som var på plats.
  • Skapad: 28 FEB 2020 18:27

Ni känner naturligtvis igen alla, men här får ni reda på varför de belönades. Alla kommer ju till exempel inte ihåg hur det gick i fjolårets klubbmästerskap.

Ulf Pettersson utsågs till årets spelare, Lasse Sandberg tog hem trippeln tillsammans med Göran Sandell och Lars Nordlund. Den senare avled ju för inte så länge sedan, sörjd och saknad av hela klubben. Årsmötet inleddes med en tyst mint för Lasse.

Guie Danielsson har slitit med banorna i hallen hela vintern och utsågs till årets BvP:are. Göran Sandell vann inte vara trippeln, utan även dubbeln i par med Christer Carlsson. Irene Fransson och Arne Wettergren vann KM i mixed dubbel. Och sist, men absolut inte minst, har vi singelmästaren Dennis Videll. Han är dessutom klubbens högsta rankade spelare, vilket han kommer att få pris för när gravören har gjort sitt.

I övrigt avlöpte årsmötet utan större stridigheter. Ekonomiskt har det varit ett bra år, och vad gäller spelet minns kanske alla att Dennis och Marie Videll i par med Pär Lundin tog silver i SM trippel V55. I DM utomhus blev det storslam för Dennis Videll, som tog guld i skytte, singel och dubbel, tillsammans med Pär Lundin. Allt i V55.

Lite ekonomi: Årsavgiften är oförändrad, 200 kronor per år, och träningsavgiften för hallen lika så, 300 kronor för medlemmar. För icke medlemmar är avgiften 800 kronor.

Styrelsen har detta utseende: Ordförande Bengt Ydnäs, kassör Ulf Pettersson, sekreterare Anders Ring och ledamöterna Krister Pettersson, Guie Danielsson, Torbjörn Palm och Göran Sandell. Tobbe är helt ny i styrelsen, Göran kan vi väl kalla nygammal eftersom han har varit med förr.

Lennart Hallin och Åke Kulleberg är revisorer. Irene Fransson, Arne Wettergren och Bo Lönn är valberedning.

Laguttagare för öppen klass är Kent Larsson, för veteraner Bengt Ydnäs. Tävlingskommittén består av Bengt Ydnäs, Kent Larsson och Ulf Pettersson.

Kioskansvarig är Sonia Knutsson, hallansvarig Guie Danielsson och planansvarig för Råssnäs är Krister Pettersson.  Frågor om uthyrning tas om hand av Torbjörn Palm, Guie Danielsson, Bengt Ydnäs, Raoul Gustafsson och bröderna Frisén.

Hemsidan sköts under året av styrelsen.

 

Skribent: Anders Olvegård
Epost: Adressen Gömd

 


 

Svensk Boule

Postadress:
Boule von Platen - Boule
Bengt Ydnäs, Mossgatan 24
59132 Motala

Kontakt:
Tel: 0708732726
E-post: This is a mailto link

Se all info